Përshkrimi

Lokal me qira
Leshohen dy Lokale me Qira ne rrugen C, 30m2 dhe 34m2, te pershtatshme per cdo lloje afarizmi, gjendja e tyre sanitare eshte perfekte.
KosovaMed Healthcare sh.p.k. Rruga B, Hyrja C-15/13, nr.4 Prishtina, Prishtinë 10000

Kontakti:
+38344229614

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Agjensioni Dora

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS