Përshkrimi

Instalues profesional i sistemeve te ngrohjes qendrore, klimatizimit, ujit, sistemeve te sanitarise dhe kanalizimit

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hidro Bajra

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS