Përshkrimi

Dekor metal Kosova punon Konstrukcione metalike te permasave dhe llojeve te ndryshme. Pervoja me se 20 vite ne artin e metalit na ben lider ne kete lami.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Afrim Haliti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS