Përshkrimi

Prodhojmë dyer dhe dritare për tregun vendorë dhe atë europian. Produktet që përdorim janë Made in Germany të çertifikuara me standarte EU.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

XHENI GROUP

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Vushtrri

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS