Përshkrimi

Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve shqip-gjermanisht dhe anasjelltas. Poashtu bëj përkthime simultane në seanca noteriale, përkthime në kurorëzime me shtetas-e gjermanofolëse etj. Kontakto direkt përkthyesin në 044 350870!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Përkthyes Gjyqësor Amer Krasniqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

M533+J7 Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS