Përshkrimi

Bëjm ndertimin e Vrazhdë te shtepive dhe objekteve. Me nje profesjonalizem dhe precezitet

Per Kontakt
+383 45 682 448
+383 44 943 620
Email : Krasniqie284@gmail.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Endrit Krasniqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Malisheve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS