Përshkrimi

Kompania e pastrimit-OnAr-One

• Pastrimin e dritareve brenda dhe jashte te,lokaleve afariste, depove etj

• Pastrimin e siperfaqeve te medha te objekteve

Jeni te mireseardhur te na kontaktoni!

FusheKosove

+38348155165
+38344738788

✉️ dri-ems@hotmail.com

kompaniaepastrimit

fastshine

pastriminesiperfaqevetemedha

pastriminedritarevetembrendshmedhejashte

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mine Asllani

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kërko Oferten
Kërko Oferten Kontakto / SMS