Përshkrimi

-Star Event ofron,organizim dhe realizim magjepes te dites tuaj te vecant!
-Dekorime te gershetuara mes tradicionales dhe modernes...
-Ndjehu vertete yll ne diten tuaj te rendesishme :)

Bejm Organizim te:

Dasma
Ditlindje
Femije
Evente
Etj..

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Star Event

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kërko Oferten
Kërko Oferten Kontakto / SMS