Përshkrimi

Pershkrimj: Klinika ParaDent ne koder te diellit mes postes se vogel dhe rruges B trajton me sukses te gjitha problemet e dhembit e shendetit oral, veneer, implante, mbjellje, estetike, zbardhim, largimin e gureve, emax, all on X, kurora, ura, porcelan, zirkon, proteza, sherime dhe drejtimin e dhembeve.

Dr Ardian Beqa
Klinika Stomatologjike ParaDent Prishtine
Rr. Qamil Bala L31/16
+38344175657
Fb: drParaDent
Ints.: Ksparadent

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

ParaDent Prishtine

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS