Përshkrimi

Ofrojm një gamë të gjerë të shërbimeve financiare, shërbime të kontabilitetit për ndërrmarjet e vogla, të mesme dhe të mëdha në Republiken e Kosovës

Na kontaktoni:

Rr.Remzi Hoxha Ferizaj
info@besmirimeraj.com
www.besmirimeraj.com
+383 48 565 007

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Besmir Imeraj

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kërko Oferten
Kërko Oferten Kontakto / SMS