Përshkrimi

Kosalim është një kombinim i ekstrakteve natyrore të bimëve medicinale, të cilat kanë një gamë të gjerë efektesh në rritjen dhe ruajtjen e flokëve të shëndetshëm, me shkëlqim dhe të fortë, dhe një lënde bioaktive që është testuar klinikisht në Zvicër. Ekzaminimet dhe analizat e rezultateve të marra kanë treguar se ka një rritje të dendësisë së flokëve, fillon rritja e flokëve, deri në 10,000 flokë të rinj dhe stimulon rinovimin e kokës.

Efektet e provuara klinikisht të substancës bioaktive:☘️

Rritja deri në 10,000 qime të reja,
Rezultate të dukshme pas 84 ditësh të aplikimit,
Reduktimi dhe ngadalësimi i rënies së flokëve,
Rritja e dendësisë së flokëve,
Përshpejton rritjen e flokëve të rinj,
Inkurajon rigjenerimin e rrënjëve,
Rrit trashësinë e flokëve,
Forcon flokët,
Pamje e shëndetshme e kokës

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Limes Limes

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS