Përshkrimi

Te Mensuri Metal ‍

Zbukuro shtepin tuaj më perpunim nga Metali/Hekuri në mënyrë Standarte më kualitet dhe cilsi të lartë.

Fabrika e perpunimit te Metalit/Hekurit
Kompletoni shtëpinë,Objektin apo Banesen tuaj tuaj vetëm në një vend!
Aty ku ëndrra realizohet.
Gjithçka nga përpunimi i hekurit metalik
duke filluar: dyert, gilindrat, gardhi për Oborr, tarracë, kulm para-kondicionimi, mënyrë lazer gilindera dhe shumë më tepër.

TE MENSURI METAL ‍

Nr.tel + 383 44 266 092
+ 383 49 898 280

Jeni të mirpritur në qdo moment.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Mensuri Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

110, Malishevë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS