Përshkrimi

Bëjm Montim dhe Demontim e te gjitha llojeve te mobiljeve si dhe riparimin e tyre

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hamit Sylejmani

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Viti

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS