Përshkrimi

Lëshohet Lokali me Qira në qendër të Mitrovicës

Lokali gjindët në rrugën kryesore “Mbretresha Teutë” përballë Komunës

Objekti në të cilin gjindet lokali është ndërtim i ri me standarde moderne dhe me dizajn të bukur

Lokali ka pamje kah rruga kryesore dhe gjindet në rrugë lidhse me qasje nga dy anë të ndryshme

Posedon:

30 m2 Përdhesë dhe 10 m2 Podrum = 40 m2
(Përfshirë pjesë të podrumit për shfrytzim të ndryshëm si depo apo diqka të ngjajshme)

Banjo
Vitrinë me dizajn të bukur
Ndriqim natyral

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Tafingo

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë, Rr.Mbretresha Teutë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS