Përshkrimi

Shitje me shumicë e profileve të aluminit dhe plastikës (PVC) për fasada, dyer dhe dritare, aksesorëve dhe kompozit panel nga alumini (Bond).

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Parket Mont

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prelez i Jerlive, Magjistralja Ferizaj-Prishtine Prelez i Jerlive , KM i 5-te, Ferizaj 70000

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS