Përshkrimi

Lëshohet Lokali me Qira në qendër të Prishtinës

Lëshohet Lokali me Qira në rrugën Ibrahim Lutfiu përball Sahatkullës në qendër të Prishtinës

Lokali gjindet në katin e parë të objektit dhe posedon 170 m2 hapsirë të shfrytzueshme

Lokali është shumë i përshtatshëm për zyre, qendër e thirrjeve, avokat, konsulenca të ndryshme, noter, dhe të ngjajshme pasi që ka pozitë shumë të mirë dhe lokacion me qasje shumë të lehtë.

Objekti është i orientuar kah Lindja me pamje kah rruga

Lokali posedon:

170 m2
2 Banjo
Depo
Zyre Të veqant Brenda Hapsirës
Ballkon me pamje kah rruga

Rrrymë, Ujë, Internet (Kabllo me Fibra), Hyrje të ndarë, Alarm, Oxhak, Ngrohje Qëndrore

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Tafingo

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë, Rr.Ibrahim Lutfiu

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS