Përshkrimi

Bejme servisimin, montimin dhe riparimin e paisjeve te ujesjellsit dhe kanalizmit.
Ofrojm këto shërbime:
1.Riparim
2.Montim

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Ujësjellës BENI

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS