Përshkrimi

Punojm : Ngjyrosje ,Knauf, Glet, Fasada ,Dekorime me Knauf Dekorime me Stiropoll etj

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Arti Moler

28 June 2021

Arti Moler 044878728-048878728 OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV ,ZYREVE DHE DEPOV JEMI EKIP SHUM I MIR NË NGJYROSJE PUNËT I KRYEJM ME PËRKUSHTIM TË LART DHE PUNËT KRYHEN SHPEJT DHE MIR KEMI PËRVOJ PUNE MBI 20 VJET NUK BËJM PIKJEN E DYSHEMES APO TE GJË SENDEV TJERA NUK KENI NEVOJ TË LESHONI BANESËN APO TË LARGONI MOBILET NGA BANESA TË GJITHA I MBULOJM DHE NUK KAN MUNSI MU PIK KSHTU QË NUK KA MBETUR GJË TJETËR VETËM TË NA LAJMRONI DHE BANESA APO SHTËPIJA JUAJ DO TË NGJYROSËT SHPEJT MIR DHE LIR . KNAUF DEKORIM ME KNAUF FASADA STRUKTURALE DHE TË THJESHTA GLET INTERVENIME TË GLETIT KU ESHT PRISH LLAQE IZOLIM I MBRENDSHUM ME STIROPOLL RREGULLIMIN E KORNIZAVE TE DRITARES DHE DERES JU MIRPRET STAFI I ARTI MOLER

Arti Moler

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS