Përshkrimi

Punim i stolive unike me dorë - dizajnim e ridizajnim , rinovim - përtrirje e stolive te vjetra, punime me porosi etj ... Të gjitha punimet e mija janë të ekspozuara vetëm këtu te faqja ime përmes albumeve me fotografi ku edhe bëhet marrëveshja me mesazhe per porositë , shitjen dhe blerjen e tyre . Te secila foto me stolitë keni përshkrimin e materialeve me të cilat janë te punuara , shifrën , cmimin dhe detajet e tjera

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bizhuteri Unikate Arijeta

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS