Përshkrimi

Punime Mermeri dhe Graniti "BENI" me eksperience shumë vjeçare në përpunimin e mermerit & granitit.
Në firmën tonë do të gjeni punime të ndryshme si: banak kuzhine, lavamane të ndryshe mermeri, punime shkallësh si dhe çdo gjë tjetër që punohet me mermer dhe granit

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mermer Granit "Beni"

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pejë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS