Përshkrimi

Sot të ofrosh një produkt është një gjë shum e lehtë, por të krijosh mundësin që konsumatori të pranoj at produkt është dicka komplet ndryshe!
Duke lidhur dëshirat me mundësit e klientit të etur për të provuar një jet krejt ndryshe dhe me pamje të reja dhe të bukura, dizajn dhe ide të shkëlqyera eksperienca të pa imaxhinuara më par, për të arreduar ambientet e shtëpisë që vëtëm në ëndrra I keni par,,,, MobiCasa-Gjilan synon të krijojë një standart të ri të jetese dhe aktiviteteve në Gjilan dhe Kosovë, kombinuar kjo me mundësinë për ti provuar këto me cmimin më të ulët të mundshëm dhe dukë i bërë të arritshme për cdo person që ka nevojë dhe dëshirë.
MobiCasa-Gjilan do ofrojë transformime rrënjësore duke ndryshuar plotësisht pamjen e ambienteve të shtëpis suaj, sepse do ti lejojë konsumatorëve të saj të provojnë ekspërienca që, më parë as nuk kishin menduar se mund t’i provonin. Imazhe stimuluese, dhe që krijojnë një dëshirë të brendshme për të provuar më shumë. Shëndrrim të dëshirave në, një realitet I cili do ju shpiej drejt një stili të ri jetese që mbase e dëshironit që të vegjël por, thjesht nuk e keni arritur ose nuk këni mundur ta bëni më parë apo sepse ishte qmimi ai që ju bënte të pamundur të jeni pronar të gjërave të bukura.
Transformime të mahnitshme të dhomës suaj, dukë ofruar mobilet më të mira që keni parë ndonjëher të cilat ngrisin nivelin e emocionit shumë lartë.
MobiCasa-Gjilan është një sipërmarje që u inagurua zyrtarisht më vitin 2000.
Ideja e MobiCasa-Gjilan është një koncept i thjeshtë por shumë i veçantë dhe i gjërë në influencë. E ndërtuar thjesht dhe në një formë atraktive MobiCasa-Gjilan është një mrekulli që të merr për krahu dhë të fton të zbulosh ambientin tënd por, jo vetëm. Është njëkohësisht një ndihmës që të lejon gjithashtu të provosh eksperienca të reja, pa u ndjerë në faj se po harxhon shumë.
MobiCasa-Gjilan të lejon të zbulosh ambientin tënd dhe përtej tij, duke të sugjeruar edhe realizim të ideve të reja që mund të mos i kesh provuar më parë.
MobiCasa-Gjilan mbi të gjitha, negocion me ambientet shtëpin tuaj (vendin tuaj), në mënyrë që ju të përfitoni edhe hapësirat të cilat më parë ishin të mbuluara nga gjërat e panevojshme.
MobiCasa-Gjilan. është vendi ku ju mund të gjeni “më të mirën, më të lirën” dhe ju jep mundësinë të ndiheni qdo ditë “Mbret”. Dhë të harroni përgjithmonë fjalët “nuk kam”, “nuk jam”.,,,,,,,,,,,,,,,,,SEPSE
Ju KENI dhe JENI me MobiCasa-Gjilan.
MobiCasa-Gjilan pron e NTSH “FANBOK” ka një staf të pazëvendësueshëm i cili bëri të mundur ardhjen në jetë dhe realizimin e këtij projekti.
Duke u nisur nga motivimi për t’i ofruar konsumatorit Gjilanas dhe Kosovar një standard të ri jetese (ose më saktë një seri eksperiencash të reja në shtëpin tuaj), për ta motivuar të provojë një stil jete të ri, për ta lëvizur nga monotonia e rutinave të krijuara në mënyrë të pavetëdijshme apo për të treguar se shtëpija juaj nuk është e shëmtuar dhë monotone përkundrazi, në shtëpin tuaj ka shumë gjëra dhe aktivitete dhe mundësi të ndryshme për të eksploruar.
Stafi i MobiCasa-Gjilan u përzgjodh me kujdes dhe po zgjerohet dita ditës me objektivin e vetëm që të krijojë një frymë të re për konsumatorët e saj....
MobiCasa-Gjilan nuk do jetë thjesht një ndërjmetës rehatije, adrenaline relaksi apo dhjetra emocionesh të tjera, MobiCasa-Gjilan do jetë një katalizator social për gjallërimin e shtëpis (vendit) tuaj dhe jetës tuaj.
Nga ana tjetër më shumë pasione të zbuluara, më shumë mënyra për të shijuar jetën tuaj, për të ndezur një pasion të vjetër apo për të krijuar një përceptim të ri drejt mundësive që ju ofron mobilimi I shtëpis suaj.
MobiCasa-Gjilan u krijua duke u bazuar në infrastrukturën e modeluar nga gjigandët Evropian kombinuar më fizionominë e tregut Kosovar dhe tipologjinë e konsumatorit Kosovar.
Një studim i kësaj tipologjie tepër interesante, i parapriu krijimit të modelit tonë.
I përshtatur për Kosovën, dhë Shqiptarët i ndërtuar nga evropianët, MobiCasa-Gjilan vjen në treg më ambicjen për të ndihmuar konsumatorët dhe produktët të gjëjnë njëri-tjetrin në mënyrën më të lir dhe shëndetshme të mundshme.
Nisur nga pasioni i vëtë stafit inicues për të patur një stil jete sa më aktiv dhë të
gjallë, MobiCasa-Gjilan synon të krijojë një standart të ri për konsumatorët në tërësi.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij komuniteti të gëzuar.
MobiCasa-Gjilan. – Shtëpija juaj më e lirë! Shtëpija juaj më e gjallë

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

MobiCasa

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Gjilan - Preshevë km i parë Nr.63 Gjilan,Kosovë.

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS