Përshkrimi

Kremi kundër akneve.
Siguron që aknet të largohen,
Bënë ushqimin e lëkurës së irrituar,
Qetëson lëkurën,
Bënë eleminimin e qelizave të vdekura.
Ka përbërës natyral si:
Shea butter,
Vitamin E,
Aloe Vera dhe gjithashtu shumë vajra ushqyes për lëkurën. porosin permes rrjetev sociale edhe direkt ndm

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

SkinCaree Bio

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS