Përshkrimi

Aparata kunder Lageshtisë Mykut IPEN ME QIRA ☎️+38344/395/435☎️ ⬇️
A keni zbuluar dëme në ujë dëme lagështie myk në apartament , shtëpi apo ndërtesë tregtare?,ekipi ynë i trajnuar funksionon shpejt, në mënyrë të qëndrueshme dhe ju ofron të gjitha shërbimet e tharjes dhe dezinfektimit.

-> Tharje dyshemeje, tharje e shtresave izoluese

-> tharëse me qira profesionale ,për ndërtesë (50L deri 158L në ditë) përfshirë dhe matjen e lageshtisë
Kontaktoni me ne menjëherë, ne e dimë saktësisht se çfarë të bëjmë në rast të dëmtimit të ujit!
Ne do t'ju ndihmojmë në mënyrë të shpejt dhe nëse kërkohet, gjithashtu të merrni informata komunikim dhe konsultim me ne Në rastin e dëmtimit të ujit, dëmtimit të lagështirës dhe dëmtimit të përmbytjes, mykut,mbështetuni tek profesionistët.

Shërbimi i urgjencës 24h Tel .: +38344/395/435☎️

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Aparata Kunder Lageshtisë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS