Përshkrimi

•Terasa dhe produkte të ndryshëm nga betoni me kualitet të lartë të cilat i kemi garantuar me ISO standarde....
•Prodhimi i produktëv tona bëhët nga teknologjia më e fundit gjërmane dhe një staf më provoi 27 vjeqare, kualiteti dhe cilësia gjithmon kanë qenë primare....

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mermer

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS