Përshkrimi

Pastrimi i kanalizimave "SYLEJMANI"
Ofrojnë Këto shërbime :
● Pastrimin e kanalizimeve te brendshme dhe te jashtme me makinë profesionale .
ᴥ Larjen e gypave
ᴥ Shikimin e gypave me kamere profesionale
ᴥ Pastrimin e oxhaqeve
ᴥ Shikimin e oxhaqeve me kamerë profesionale
Tel : +383 49 465 321
+384 44 465 321

oxhak #pastrim #kanalizim #prishtina #prishtinacity#MItrovice#Kosova

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Xhyla Hasani

18 November 2020

Te sakte ne kohe dhe korrekt ne sjelle dhe pune. I rekomandoj!

VaLon Sylejmani

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovice

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS