Përshkrimi

Dyer dhe Dritare, Fasada Alumini, Alubond dhe HPL Fasada, Roleta dhe Dyer Automatike!
AL PLAST ka arritur me sukses që të plasojë produktet e veta në Kosovë dhe në tregjet e jashtme, duke arritur të eksportojë produkte në Gjermani, Belgjikë, Zvicërr etj..
Performancën e kompanisë e ka arritur shumellojshmeria e gjerë e prodhimeve të dyerve dhe dritareve nga alumini dhe palstika (PVC). Këto produkte janë të kualitetit më të lartë falë përkushtimit të jashtëzakonshëm dhe teknologjisë së fundit. AL PLAST vazhdimisht ka instaluar makinerinë më të re, dhe tash 20 vite pas themelimit numëron mbi 20 makina për përpunimin e aluminit dhe plastikës. Kjo shumëllojshmëri produktesh, rritja e vazhdueshme e qarkullimit dhe makinerive ka sjellur deri tek nevoja e zgjerimit të kapaciteteve prodhuese

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

AL PLAST

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Marie Shllaku 60000 Gjilan, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS