Përshkrimi

Fli saqi për furrēn Dardana
Porosia përveq te dieleve se dergohet ora 8:10per munges taxi ditëve tjera para ores 8ose më së voni ora 8h.
Të interesuarit mund të kontaktojn mes nr tel 048-333-066
Perveq flijav bëjm gatime te ndryshme bakllava pite e gatime tjera ku dhe mund ti gjeni në faqe
Përveq flijav gjitha gatimet tjera i bënë kunata
Ju mirëpresim për porosi

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fli me porosi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS