Përshkrimi

Kompanija jonë, ” Limo Prishtina” rent a car me vozitës & Rent a Car ofron shërbime të transportit të udhëtarëve, makina me qira dhe shofer. Kompania operon dhe menaxhohet nga “Baki Automobile” partneri zyrtar për Volkswagen dhe Seat në Kosovë
Kompanija, ” Limo Prishtina” rent a car me vozitës & rent a car është themeluar nga aksionarët që kanë përvojë të gjatë në industrinë e makinave dhe është e specializuar për të ofruar shërbime, transportit të pasagjerëve është e vetmja kompani në Kosovë e specializuar për këtë lloj shërbimesh.
Me kalimin e viteve, “Prishtina Limo” ka krijuar një reputacion në të gjithë Kosovën dhe Rajonin për shërbimet tona rent me vetura, shofera, shërbim të sigurt ekskluzivizht për klient.
Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë një zgjidhje të besueshme dhe të sigurt për klientët tanë. Pas punës me ne, pothuajse çdo klient na kontakton përsëri për të marrë me qira veturë, minivan 8-Ulëse, minibus -20ulëse, Bus-50 ulëse me Shofer me shumë përvojë transportues të licencuar.
Ne vlerësojmë reputacionin tonë dhe qasjen me kompetencë ndaj secilës organizatë udhëtimesh, duke filluar nga planifikimi i rrugës dhe optimizimi i çmimeve e deri te zgjedhja e transportuesit më të besueshëm për udhëtimin tuaj. Kjo është ajo që na ka lejuar të rritemi në një skenë të tillë dhe të hyjmë në tregun ndërkombëtar dhe të bëjmë mijëra klientë besnikë!

Marrja me qira e automjeteve Limo Prishtina automjetet janë modele të vitit 2019 dhe më të reja të pajisura me shumicën e lehtësive aktuale. Flota përbëhet nga sedanë, makina familjare, off road dhe furgonë. Për lehtësinë tuaj, të gjitha makinat me qira të Limo Prishtina janë të furnizuar me ujë , materiale leximi, shërbim celulari dhe gjithçka tjetër që kërkoni.

Së bashku me veturat me standarde të larta, të marrësh me qira një makinë me vozitës nga Limo Prishtina vozitësit janë miqësor të sigurt, zgjuar profesional. Drejtuesit tanë me përvojë, kanë sjellje të shkëlqyera dhe aftësi në gjuhët të huaj. Gjithmonë mund të mbështeteni në besueshmërinë, diskrecionin maksimal dhe profesionalizmin e tyre. Drejtuesit kanë të kaluaren-beckground të sigurisë dhe një herë në vit i bëhet kontrolli mjekësor.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Limo Prishtina

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Çagllavicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS