Përshkrimi

Është i vendosur në kilometrin e 5-të të magjistrales Ferizaj – Gjilan dhe vetëm 2 km larg nga baza më e madhe ushtarake amerikane Bondsteel.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurant - KalajA e KrujëS

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Ferizaj - Gjilan, fshatin Dardani

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS