Përshkrimi

Ardi Metal, një kompani që merret me punime metalike, me përkushtim dhe dashuri për klientët e saj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Ardi Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fsh.Sllapuzhan 23000 Suharekë, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS