Përshkrimi

Punime pllaka mermer gure xhdo dizanje
Gjithashtu kërkojm 6 pozita vende pune,.4 mjeshter dhe 2 puntor gjith ashtu kerkojm dhe dhe grupe pune te pllakave.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kleidi keramika

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS