Përshkrimi

Ndërmarrje e Specializuar për Projektim Ekzekutim dhe servesim të sistemeve termo-teknike
Tel: +383 44209461
Email: termo-binaku@hotmail.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Termo Binaku

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rrethi I KRU (Ujesjellesit), Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS