Përshkrimi

Avdullah Beselica bën pastrimin e tepihave,krevetave jogave me qmime shum te volitshme dhe mbi te gjitha me cilsi ne sherbimet e tyre,pastrimi i tepihave si procedur perfundohet brenda 24h duke i rikthyer tepihat me transport gratis.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompania e pastrimit PASTRIM

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Podujvë rr.Skenderbeu

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS