Përshkrimi

Bëjmë pastrimin dhe larjen e Kubëzave (kockave) me presion të ujit dhe mirmbajtjen e Kopshteve (Kositjen e barit. mirmbajtjen e mureve te gjall. rregullimin e pishave etj.)

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

SUNEX Group

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS