Përshkrimi

Punojmë të gjitha llojet nga metali.
Dyer, rrethoja, gilindera si dhe me CNC.
Gjendemi ne magjistrale Kaçanik-Ferizaj afer restorant Fontana.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Koraqi Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kaçanik-Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS