Përshkrimi

Ofrojme printimin e fotografive kualitative te dimenzioneve te ndryshme si dhe personalizimin e kornizave dekorative per raste tuaja te veçanta.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Buki R Hyseni Brezhnica

11 November 2020

Puna juaje profesionale,korrektsia serioziteti dhe fleksibiliteti na bene te porositim prape, faleminderit jeni te shkelqyeshem

NeLa Zhubi

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS