Përshkrimi

Përdoret në amvisëri për pastrimin e elementeve të kuzhinës, tabaka kuzhine, enë moderne, pajisje sanitare, pjesë plastike, pllaka muri dhe dysheme, sende metali (bakër, argjend, ar). I jep sipërfaqeve të trajtuara një bardhësi rrezatuese dhe shkëlqim të lartë. Ai në mënyrë efektive heq shkallën e gëlqeres dhe ndryshkun pa gërryer sipërfaqen. Kjo pastë është një mjet jashtëzakonisht ekonomik, si financiarisht ashtu edhe mjedisor. Depërton përmes papastërtive të grumbulluara dhe pastron pa lënë gjurmë ose gërvishtje.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Limes Limes

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS