Përshkrimi

Pastron në mënyrë efektive xhamin, porcelanin, qeramikën, drurin, sipërfaqet e pikturuara dhe mund të përdoret gjithashtu për larjen e makinave dhe makinerive.
Mund të përdoret për të hequr njollat ​​nga kafeja, ndryshku, yndyrat, frutat, bojërat, lapsat, përbërja, bojërat nga qilimat, lavanderi dhe pëlhura të tjera.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Limes Limes

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS