Përshkrimi

Riparim të pjesëve kompjuterike dhe shitje të paisjeve përcjellëse.
Repair and fix all electronic parts, Laptops, Computers, etc.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

MASTER Tech

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS