Përshkrimi

Automjeteve tuaja u duhet furnizim me karburante të cilësis së lart,
kët e gjeni tek pompa jonë e karburanteve
"MODEL-PETROL" e cila gjendet në magjistralen:
Viti-Kllokotë
Ne jemi të fokusuar për t'ju përgjigjurë kerkesave të klienteve tonë për të gjitha llojet e automjeteve,, me përgjegjësin me te lartë në sasi dhe cilësi..
Ndjehu rehat në automjetin tuajë
Ju mirpresim

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Model Plast

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Viti,Kllokotë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS