Përshkrimi

Prodhojmë dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini,roleta dhe gilindera

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Krasniqi Plast

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

10000 Komoran, Kosovo

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS