Përshkrimi

Bëjmë perpunimin e dyerve dhe dritareve nga plastika PVC dhe montimin e tyre sipas kërkesës së konsumatorit. PROFIL TROCAL nga GJERMANIA.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

GJIKOLLI Profil - AL

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Zona Industriale 30000 Pejë, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS