Përshkrimi

Pastrim i mobileve dhe objekteve afariste.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Durmishi Fresh

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Drenas rr.jasharaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS