Përshkrimi

PRODUKTET BIO ORGJINALE TIENS
Nuk ka efekte kundër
Seti për të stabilizuar nervozizmin e stresit dhe pagjumësinë

Total çmimi 64,5€

Ushqyesi Super Kalcium ne pluhur 30 €
Kjo shtojcë dietike është një burim i rëndësishëm i kalciumit organik të thithur mirë # Kalcium, # VitaminëC, #VitaminëA, #VitaminëD dhe #Iron

Çaj antilipid 20 €
Njihet si çaji Ginostema
Gynostemata përmban më shumë # aminoacide #vitamina dhe # minerale të nevojshme për trupin e njeriut duke përfshirë # Kalcium # Iron

Magneziumi #Fosfori #Planium selan #Zink dhe të tjerët ...

Super kalcium në lacitin 14,5 €
Kjo shtesë dietike është një burim i rëndësishëm i kalciumit # Kalciumit #Lacitin # Taurinë #VitaminB #ViataminC dhe #Folike organike të përthithur mirë ...

Për më shumë informacion, shkruani inbox ose kontaktoni në tel: 0038970973964

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Produkte Bio SK

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Maqedoni

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS