Përshkrimi

Biznesi yne eshte fabrike vaj ulliri, perpunimi i ullirit dhe shitja e vajit te ullirit..Ne fabriken tone do te gjeni pasterti, fabrike moderne sherbim dhe cilesi te vajit te ullirit..

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fabrikë Vaj Ulliri "Nazeraj"

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Fier-Cakran Km 5, Fier

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS