Përshkrimi

Fabrika e Bukes Sheki
Buka integrale eshte nje burim kryesor i fibrave , ndihmon tretjen si dhe shmang shtimin e peshes.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

SHEKI SH.P.K

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS