Përshkrimi

Kompania e pastrimit-Fastshin
• Bejm pastrimin e komplekseve Banesore, shtepive te sa po ndertuara, lokaleve afariste etj pregaditjen e Banesave per montimin e Sanitaris, kuzhinave, etj
• Bejm Pastrimin e dritareve, dyerve, dyshemes,banjove,ballkoneve,koridorve, shkallve, Ashensorit etj
• Si dhe pastrimin e para hyrjes garazhave

Jeni te mirserardhur ne bashkpunim

FusheKosove

+38349344440
+38344738788

✉️ dri-ems@hotmail.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Pastrime Fast Shine

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo Polje

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS