Përshkrimi

Kompania jonë "Gimi Metal" sh.p.k ofron keto sherbime:
1.Dyer për oborre
2.Rrethoja
3.Gilindera
4.Garazha
5:Dhe konstruksione te ndryshme metalike
Te gjitha keto sherbime perfundohen me një perpikshmeri dhe cilesi te garantuar.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Gimi Metal Sh.p.k

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS