Përshkrimi

BËJMË PUNIMIN E DYERVE GILINDERAVE DHE RRETHOJAVE NGA METALI SI DHE GILINDERA NGA ALUMINI

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Aldrini METAL

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS