Përshkrimi

Krasniqi-Group merret me ndërtimin e mureve të brendëshme dhe të jashtme , si dhe izolimin me tulla të fasades.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

KRASNIQI-GROUP

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS